Sunday, May 14, 2017

Scientix printre prietenii eTwinning


Colaborarea cu prietenii eTwinning diversifică oferta de oportunități de dezvoltare profesională
Colaborarea dintre eTwinning și „Prietenii eTwinning” urmărește să ofere profesorilor materiale utile, să distribuie bune practici și să disemineze rezultatele proiectelor.
Prietenii eTwinning sunt Better Internet for Kids, COFACE Families-Europe, Eco-Schools, EDF, ESHA, EUROCLIO, Peace Jam, Centrul de excelență RAN, SALTO Youth, Science in Schools, Scientix și Terre des Hommes. Aceste organizații și inițiative non-profit sunt active în domenii precum educație, drepturile copilului, știință și incluziune și colaborează cu eTwinning, oferindu-și sprijin reciproc.

Prietenii eTwinning oferă materiale valoroase legate de sfera lor de activitate, materiale care se pot dovedi utile în cadrul activităților de colaborare desfășurate la ore. La rândul lor, profesorii au o ocazie deosebită de a-și consolida competențele și cunoștințele, grație interacțiunii cu prietenii în cadrul oportunităților de dezvoltare profesională. Școlile au ocazia de a stabili contacte cu organizații reprezentative, de a contribui la planul de dezvoltare școlară și a de a dobândi vizibilitate pe plan local, național și european.

eTwinning a participat la conferința „Families on the Move” („Familii în mișcare”), organizată de COFACE Families-Europe în centrul Europei, la Institutul Superior de Studii despre Familie din Bruxelles, vineri, 12 mai 2017, între orele 9.00 și 16.30.
Mai multe, aici:



No comments:

Post a Comment