Friday, February 10, 2017

Atelier „Space Awareness” pentru cadrele didactice din învăţământul primar dedicat predării tematicii spațiale

Biroul European de Resurse pentru Educaţie Spaţială – România (ESERO România) a organizat, in calitate de nod de diseminare al proiectului „Space Awareness”, un atelier pentru cadrele didactice din învăţământul primar din România, atelier dedicat predării tematicii spațiale. Cursul s-a desfăşurat în Timișoara, județul Timiș, în perioada 7-9 februarie 2017.

Atelierul naţional dedicat predării tematicii spaţiale a ajutat participanţii să exploreze cele mai bune practici şi utilizări inovatoare ale astronomiei şi ştiinţelor spaţiale în domeniul educaţiei la nivel primar. Evenimentul a acoperit un larg spectru al educaţiei formale şi informale, având scopul de a le oferi participanţilor cunoştinţele necesare pentru a atrage elevii din învăţământul primar către materiile STEM (stiinţă, tehnologie, inginerie, matematică) prin intermediul fascinaţiei prezentate de către spaţiul cosmic. Au fost abordate tematici precum „Minunatul nostru Univers”, „Fragila noastră planetă”, cariere în domeniul spațial, utilizarea tehnologiei și alte subiecte interesante. 
Organizatorii doresc desfășurarea altor astfel de ateliere, prin urmare, vă invităm să urmăriți apelurile și să aplicați, pentru a participa!

Urmăriți permanent http://www.esero.ro/ și http://www.space-awareness.org/ro/ pentru a fi la curent cu cele mai noi informații și resurse legate de științele sopațiale.

4 comments:

  1. Felicitari pentru toata activitatea!

    ReplyDelete
  2. Felicitari Cornelia! Mult succes in tot ceea ce faci! Astept un urmatorul atelier!

    ReplyDelete
  3. Felicitari! Unul dintre cele mai interesante si interactive ateliere la care am participat! 10+ organizatorlor si formatorilor pe care ii asteptam si in Dobrogea, la Constanta

    ReplyDelete